Oppussing bad Oslo

Hagen VVS har lang erfaring med oppussing av bad i Oslo. Kontakt oss dersom du ønsker en oppgradering av ditt baderom. 

Nordmenn er generelt opptatt av at baderommet skal være en oase av velvære og avslapning. Derfor velger mange å legge store deler av oppussingsbudsjettet på badet.

En god leverandør gjør hele forskjellen

Oppussing av bad er en stor jobb, og det er en kjent sak at det koster mye penger om det skal gjøres ordentlig. Derfor er det viktig at du allerede fra start velger en trygg og godkjent leverandør, og at du kjenner knepene og rådene som kan spare deg for penger og unødvendig frustrasjon. 

Vi er spesialister på nytt baderom, og våre tjenester inkluderer blant annet:

 • Installering av varmepumpe og varmtvannsbereder
 • Installering av vannbåren gulvvarme i alle rom
 • Nybygg og rehabilitering av baderom
 • Serviceoppdrag for rørleggere
 • Vannrensing

I Oslo finnes det et hav av håndverkere, og det er ikke lett å vite hvordan man skal velge den riktige fagpersonen. Ved å velge Hagen VVS får du en sertifisert rørleggermester og fagtekniker med den trygghet det innebærer.

Dette trenger du fagfolk til

Det stilles strenge krav til baderom, og hvis ikke disse kravene blir oppfylt kan det koste deg dyrt i det lange løp. 

Et bad som ikke er installert riktig vil ikke dekkes av forsikring, og i verste fall må du rive hele badet for egen regning. Å benytte seg av fagfolk vil også øke verdien på badet ditt ved et eventuelt salg. Selv om det er mye du kan gjøre selv, er det altså noen ting som må utføres av sertifiserte fagfolk. Særlig oppussing av bad i Oslo stiller en del ekstra krav, da feil utført arbeid kan få store konsekvenser for resten av beboerne i borettslaget.  

Rørlegger

Før du starter et rehabiliteringsprosjekt bør du få en sertifisert rørlegger til å komme på befaring. De kan hjelpe deg å kartlegge hva som må oppgraderes, hvilke løsninger som passer rommets størrelse og bruksområder og ikke minst om badet følger de oppdaterte forskriftene. 

Dette bør rørleggeren gjøre:

 • Legge membran
 • Støpe gulv med varmekabler
 • Legge vanntette sjikt og smøremembraner
 • Rørarbeid i vegger og gulv
 • Skjøte rør
 • VVS-arbeider, spesielt koblinger som innholder vann under trykk
 • Krevende flisarbeid
 • Installere sluk

Selv om det ikke stilles krav til at alt dette arbeidet utføres av en faglært, kan det få store konsekvenser dersom det skulle skje noe feil og du ikke har dokumenterte papirer på arbeidet. 

Elektriker

Her stilles det enda strengere krav til at arbeidet skal være utført av en faglært. Alt elektrisk arbeid utføres og dokumenteres av en sertifisert elektriker. 

Ved å velge oss som din totalentreprenør av baderom, koordinerer vi rørleggere, flisleggere, elektrikere og andre håndverkere som er eksperter på oppussing av bad. Dermed er du sikret en trygt og sikkert resultat. Vi tilbyr også gratis befaring av bad i Oslo. 

Oppussing av bad i Oslo

Mange av leilighetene i Oslo ligger i eldre bygårder, og ved oppussing av bad i disse leilighetene kan det være lurt å ta noen forhåndsregler. Dersom rørene er eldre enn 10-15 år er det store sjanser for at de bør skiftes ut, og dette må i så fall gjøres før en starter rehabiliteringen. 

Husk også at ved å plassere de nye installasjonene ved det eksisterende røropplegget, kan du spare mye penger. Deretter er det viktig å sette seg inn i kravene som stilles til baderom. Disse er blant annet knyttet til:

 • Membran
 • Sluk
 • Fall
 • Våtromsplater

Før du setter igang en oppussing av bad i Oslo, er det viktig å legge en plan for planløsningen. Mindre bad krever arealeffektive løsninger, som for eksempel dusjdører som svinger innover. De fleste baderom skal også ha plass til toalett, servant, vaskemaskin og oppbevaring av hygieneprodukter og håndklær. Skal det være stellebord? Da kan du vurdere løsninger for et vegghengt bord som kan slås opp når det ikke er i bruk. 

Felles for de fleste bad er at det skal være brukervennlig og tilpasset alle medlemmer av husstanden. 

Stil og farger

Baderommet bør planlegges for å være praktisk, men også med tanke på hva slags stil du ønsker. Skal baderommet pusses opp i forbindelse med salg av leiligheten, bør du tenke nøytralt. Rehabilitering av bad er en av oppussingsjobbene i huset som koster aller mest, og hvis en fremtidig kjøper ikke liker stilen på badet kan dette ha stor påvirkning på salget. 

Skal du derimot bruke badet selv i mange år fremover, er det ingenting i veien for å sette ditt personlige preg på badet. Både fliser og innredning kommer i alle mulige farger og stilarter, og både belysning og interiør kan brukes til å forsterke din personlige smak. 

Kontakt Hagen VVS i dag

Hagen VVS har lang erfaring med oppussing av bad i Oslo, og kan gi deg de rådene og den hjelpen du trenger. Vi vet hva som skal til for at du skal få ditt drømmebad. 

Trenger du hjelp med oppussing av bad i Oslo? Hagen VVS er en rørlegger med lokalkunnskap i Oslo, og vi sikrer deg høy kvalitet på utstyr og arbeid, kostnadsstyring og serviceinnstilte ansatte. 

Kontakt oss gjerne for å snakke med en lokal rørlegger i Oslo.