Oppussing bad Oslo

Hagen VVS har lang erfaring med oppussing av bad i Oslo. Nordmenn er generelt opptatt av at baderommet skal være en oase av velvære og avslapning. Derfor velger mange å legge store deler av oppussingsbudsjettet på badet.

En god leverandør gjør hele forskjellen

Oppussing av bad er en stor jobb, og det er en kjent sak at det koster mye penger om det skal gjøres ordentlig. Derfor er det viktig at du allerede fra start velger en trygg og godkjent leverandør, og at du kjenner knepene og rådene som kan spare deg for penger og unødvendig frustrasjon. Ved å velge Hagen VVS får du en sertifisert rørleggermester og fagtekniker med den trygghet det innebærer. Vi er spesialister på nytt baderom, og våre tjenester inkluderer blant annet:

  • Installering av varmepumpe og varmtvannsbereder
  • Installering av vannbåren gulvvarme i alle rom
  • Nybygg og rehabilitering av baderom
  • Serviceoppdrag for rørleggere
  • Vannrensing

Det er mye man kan gjøre selv, men ved å velge oss som totalentreprenør av baderom koordinerer vi rørleggere, flisleggere, elektrikere og andre håndverkere som er eksperter på oppussing av bad. Dermed er du sikret en trygg og sikker oppussing. Det stilles strenge krav til baderom, og hvis ikke disse kravene blir oppfylt kan det koste deg dyrt i det lange løp. Et bad som ikke er installert riktig vil ikke dekkes av forsikring, og i verste fall må du rive hele badet for egen regning. Selv om det er mye du kan gjøre selv, er det altså noen ting som må utføres av sertifiserte fagfolk. I Oslo finnes det et hav av håndverkere, og det er ikke lett å vite hvordan man skal velge den riktige fagpersonen.

Oppussing av bad Oslo

Mange av leilighetene i Oslo ligger i eldre bygårder, og ved oppussing av bad i disse leilighetene kan det være lurt å ta noen forhåndsregler. Dersom rørene er eldre enn 10-15 år er det store sjanser for at de bør skiftes ut, og dette må i så fall gjøres før en starter oppussingen. Husk også at ved å plassere de nye installasjonene ved det eksisterende røropplegget, kan du spare mye penger. Deretter er det viktig å sette seg inn i kravene som stilles til baderom. Disse er blant annet knyttet til:

  • Membran
  • Sluk
  • Fall
  • Våtromsplater

Før du starter oppussingen av bad i Oslo, er det også viktig å legge en plan for planløsningen. Mindre bad krever arealeffektive løsninger, som for eksempel dusjdører som svinger innover. De fleste baderom skal også ha plass til toalett, servant, vaskemaskin og oppbevaring av hygieneprodukter og håndklær. Skal det være stellebord? Da kan du vurdere løsninger for et vegghengt bord som kan slås opp når det ikke er i bruk. Felles for de fleste bad er at det skal være brukervennlig og tilpasset alle medlemmer av husstanden. 

Vi tilbyr også gratis befaring av bad i Oslo. 

Stil og farger

Baderommet bør planlegges for å være praktisk, men også med tanke på hva slags stil du ønsker. Skal baderommet pusses opp i forbindelse med salg av leiligheten, bør du tenke nøytralt. Rehabilitering av bad er en av oppussingsjobbene i huset som koster aller mest, og hvis en fremtidig kjøper ikke liker stilen på badet kan dette ha stor påvirkning på salget. 

Skal du derimot bruke badet selv i mange år fremover, er det ingenting i veien for å sette ditt personlige preg på badet. Både fliser og innredning kommer i alle mulige farger og stilarter, og både belysning og interiør kan brukes til å forsterke din personlige smak. 

Hagen VVS har lang erfaring med oppussing av bad i Oslo, og kan gi deg de rådene og den hjelpen du trenger. Vi vet hva som skal til for at du skal få ditt drømmebad. Trenger du hjelp med oppussing av bad i Oslo? Hagen VVS er en rørlegger med lokalkunnskap i Oslo, og vi sikrer deg høy kvalitet på utstyr og arbeid, kostnadsstyring og serviceinnstilte ansatte. Kontakt oss gjerne for å snakke med en lokal rørlegger i Oslo.