Rørlegger i Oslo og rørlegger i Akershus

Hagen VVS AS ble etablert 1 juni 2004. Frem til i dag har firmaet hatt en jevn økning av arbeidsmengde og ansatte. Vi tror det er et tegn på at vi har utført vårt håndtverk til kundenes tilfredsstillelse. Vi gir deg trygghet både når det gjelder kostnadstyring, kvalitet på utstyr og utført arbeid.

Rørlegger med lokalkunnskap i ditt nærområde. Å velge rørlegger handler om å velge trygghet, kunnskap og ansvar. Vi i Hagen VVS har mange kontakter innen bransjen i Oslo og Akershus, noe som gjør at vi kan tilby kvalitet i alle ledd. Å velge oss som totalentreprenør sikrer at alle deler av prosjektet som skal gjennomføres blir tatt hånd om av dyktige fagfolk. Derfor gjør du godt i å velge Hagen VVS om du trenger rørlegger i Oslo eller rørlegger i Akershus.

Mesterbrev
Å velge en rørlegger som er rørleggermester betyr ekstra sikkerhet for deg som kunde. Hagen VVS er en rørlegger som tenker på fagkunnskap, kvalitet og trygghet. Vi er stolte av å videreføre gode håndverkstradisjoner. Vi tenker langsiktig og ikke kun på kortsiktig profitt. En god rørlegger skal levere kvalitet og møte opp til avtalt tid. Derfor prioriterer vi punktlighet samt kvalitet for å bli din foretrukne rørlegger. Vi ønsker å være en rørleggermester som lever opp til mesternavnet!

Rørlegger Oslo – rørlegger Akershus
Ønsker du rørlegger i Oslo eller rørlegger i Akershus? Vårt nedslagsfelt er normalt i Oslo og Akershus. Ta kontakt med oss i dag for rørlegger i Oslo eller rørlegger i Akershus. Vi har mange referanser å vise til i Oslo og Akershus.

Ta kontakt i dag på tlf 99 43 23 26 med din rørlegger i Oslo og rørlegger i Akershus .