Oppussing av bad

Trenger du hjelp til oppussing av bad i Oslo? Vi i Hagen VVS er eksperter på VVS og rørleggerarbeid. Vi har hjulpet mange av våre kunder med totalrenovering av baderom, kjøkken og våtrom. Vi er eksperter på rør, og hjelper deg der du har behov. 

Skal du pusse opp badet ditt? Ta kontakt for mer en uforpliktende erfaring og for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg. Vi er her for deg! 

Hagen VVS

Hagen VVS ble etablert 1. juni 2004, og er en totalentreprenør av bad. Frem til i dag har firmaet hatt en jevn økning av arbeidsmengde og ansatte. Vi tolker det som et tegn på at vi har utført et godt håndtverk til kundens tilfredsstillelse. Vårt mål er at oppussing av badet ditt skal bli et trygt prosjekt for deg, både når det gjelder kostnadsstyring, kvalitet på utstyr og utført arbeid.

Vi har lang erfaring og dyktige rørleggere som har det som skal til for at du skal bli fornøyd! 

Still krav til badet

Før du går i gang med rehabilitering av bad er det lurt å tenke gjennom hvilke krav du stiller til ditt nye baderom. Disse punktene vil avgjøre hvilke løsninger du bør gå for. Her kan det være en god investering å få inn eksperthjelp allerede fra starten.

Rørleggeren anbefaler deg videre å tenke igjennom følgende: Hvem skal bruke badet? Hva skal badet brukes til? Hvor mange skal det være plass til på badet? Det kan være lurt å tegne opp flere planløsninger og ta hensyn til oppbevaring når du først skal gå i gang med en total oppussing av bad. Håndklær, skittentøy og hygieneartikler tar fort plass på badet. Skuffer gir deg for eksempel mer oppbevaringsplass i dybden, fremfor skap. Også valg av belysning bør være med i planleggingen.

Fargevalg og design

Det finnes mange muligheter når det kommer til det rent estetiske ved oppussing av bad. Det er fort gjort å la seg rive med av trender for valg av farge og materialer, men det kan være lurt å la baderommet være mer nedtonet slik at det holder seg relevant for de kommende trendene i flere tiår.

Gå for mer nøytrale farger på fliser og møbler og bruk heller eksperimentering med farger på en kontrastvegg, ett produkt eller deler av en vegg. Denne fargen kan du ta opp igjen i fargen på håndklær, såpedispensere, planter og annet dekor. Gjennom våtromsmaling har du også mulighet til å forandre utseende på badet oftere, uten å sette i gang en full oppussing av bad.

Tenk gjerne også på rør og sluk. I de siste årene har det kommet en rekke stilrene sluker som gir badet et kult og røft utseende. Vi hjelper deg med å finne de produktene som egner seg best for ditt bad og din smak. 

Nybygg eller pusse opp gammelt bad?

Hvert baderom er forskjellig og hvert rom krever ulike løsninger. Hagen VVS er sertifisert for våtromsnormen og har lang erfaring med både oppussing nytt baderom og rehabilitering av eldre bad. Våre rørleggere hjelper deg med oppussing av bad, slik at du skal få drømmebadet du alltid har drømt om.

I dag slår Plan- og bygningsloven fast at alle nye boliger skal ha minst ett baderom med såkalt livsløpsstandard og universell utforming. Det skal for eksempel være mulig å manøvrere en rullestol inn og ut av badet. Bygger du derimot nytt baderom i en eksisterende bolig er du fritatt fra kravet.

Er du usikker på hvordan du skal ha det på baderommet? Vi finner smarte løsninger som både ser pent ut og tilfredsstiller alle krav!  

Pris 

Hva slags pris du kan forvente når du renoverer badet ditt i samarbeid med oss kan vi ikke si helt sikkert før vi har vært på befaring hos deg. Det avhenger blant annet av hvor omfattende jobben er og hvilke produkter du ønsker å bruke. Det avhenger blant annet av om det er en totalrenovering eller om du bare skal bytte ut et par produkter. 

Uansett hva du ønsker og har behov for, kan vi hjelpe deg. Sammen kan vi finne løsninger som både tilfredsstiller pris og behov. 

Godkjente fagpersoner

Når du skal i gang med å renovere baderommet er det lurt å finne riktig og kvalifisert faghjelp. 

Alle rørleggerne du finner på denne siden er medlemmer av Rørentreprenørene Norge. Dette er fagpersoner som følger et bransjetilpasset kvalitetssikringssystem. Derfor kan du være sikker på at våre rørleggere hele tiden er oppdatert på våtromsregler og lovverket.

Benytter du deg av en av medlemsbedriftene i Rørentreprenørene Norge får du dessuten tilgang til Håndverkerklagenemnda om noe skulle gå galt. 

Ta kontakt med en rørlegger allerede i planleggingsfasen. Ofte finnes det løsninger og krav som må tas hensyn til ved oppussing av bad, andre ganger kan rørleggeren vise deg smarte løsninger du ikke visste om.

Planlegger du oppussing av bad? 

Ta kontakt med Hagen VVS. Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene og produktene på markedet slik at du kan få et baderom du kan være stolt av.  

Sjekk oss ut på Google