Rørlegger Oslo

Trenger du en rørlegger i Oslo? Hagen VVS er en rørlegger i Oslo med god lokalkunnskap i ditt nærområde.

Vårt rørleggerfirma har mange kontakter i bransjen, noe som gjør at vi kan tilby kvalitet i alle ledd. Siden vår oppstart i 2004, har vi hatt en jevn økning av etterspørsel. Vi tror det er et tegn på at vi har utført et godt håndverk til kundens tilfredsstillelse. Ved å bruke Hagen VVS som din rørlegger i Oslo, kan du være sikker på at du får utført et arbeid av høy kvalitet til gunstige priser.

Som rørlegger i Oslo tilpasser, monterer, installerer og reparerer vi sanitær- og varmeanlegg og andre røranlegg.

Som rørlegger i Oslo er vi ekspert på rørtekniske installasjoner. Vi monterer ulike rørsystemer og komponenter for alle typer installasjoner. Jobben kan innebære alt fra enkle boliginstallasjoner til automatiske brannslokkingsanlegg, vannbåren varme, trykkluft og medisinske gassanlegg.

Vanlige arbeidsoppgaver for rørleggeren:

  • installere vann- og avløpsledninger
  • montere ledningsnett, utstyr og armatur i sanitæranlegg
  • installere ledningsnett, utstyr og armatur i vannbårne varmeanlegg
  • montere andre anlegg som for eksempel gass-, sprinkler-, trykkluft- og isvannsanlegg
  • utføre servicearbeid
  • kundekontakt og rådgivning
  • dokumentasjon

Sjekk oss ut på Google!

Mesterbrev

Hagen VVS er en rørlegger i Oslo som fokuserer påfagkunnskap, kvalitet og trygghet, og er stolte av å videreføre gode håndverkstradisjoner. Vi mener en god rørlegger i Oslo skal levere kvalitet og stille opp til avtalt tid. På denne måten ønsker vi å være en rørleggermester som lever opp til mesternavnet vårt.

Hagen VVS er videre godkjent for byggebransjens våtromsnorm (BVN). Dette sikrer at løsningene og materialene vi bruker har høy nok standard til å oppnå vannskadesikre våtrom.

Rehabilitering av bygg

Som din lokale rørlegger i Oslo tar vi på oss både små og store rehabiliteringsoppdrag. Vi er et godt valg dersom du for eksempel skal rehabilitere et eksisterende bygg som trenger nytt rørleggerarbeid og VVS-løsninger.

Vi rehabiliterer både private boliger og større forretningsbygg. Ta gjerne kontakt med vår rørlegger i Oslo dersom du ønsker en gratis befaring. Når du velger oss som din totalentreprenør av ditt baderom, koordinerer vi rørleggere, elektrikere, flisleggere og andre som eventuelt skal jobbe med ditt bad. Det gjør prosessen enkel og trygg for deg som kunde.

Rørlegger Oslo: Serviceoppdrag

Hagen VVS tar også på oss serviceoppdrag av alle typer VVS-jobber og rørleggerarbeid. Vår rørlegger i Oslo hjelper deg med alt fra serviceoppdrag på ditt baderom til generell rørservice. Spør oss gjerne om referanser fra tidligere serviceoppdrag.

Som din lokale rørlegger i Oslo utfører vi utskiftninger av soil og vannrør, reparerer rørbrudd og foretar rørinspeksjon og høytrykkspyling, staking og rensing av tette rør. Vi hjelper deg også med graving av vann- og avløpsledninger.

Installasjoner

Videre hjelper vi deg med installasjon av vannbåren gulvvarme, varmepumper samt varme- og kjøleanlegg. I dag er vannbåren varme en selvsagt del av moderne hjem. Gulvvarme tørker ikke ut luften og gir en jevn og behagelig varme i rommet. Hagen VVS er en rørlegger i Oslo som installerer gulvvarme i nye, så vel som gamle bygg.

Også varmepumper er en god og energieffektiv måte å varme opp boligen på. Våre rørleggere i Oslo kan installere en rekke ulike varmepumper, tilpasset ditt behov. En varmepumpe er i tillegg et økonomisk smart valg. Varmepumpen sparer strøm fordi den henter varme som utgjør mer energi enn det koster å drive vannpumpen. Derfor vil kostnaden knyttet til installasjon av varmepumpe fot bli lønnsom sammenlignet med oppvarming med elektrisitet i varmeovner.

Hagen VVs er en totalleverandør av rørleggertjenester i Oslo og Akershus. Våre rørleggere har lang erfaring med  rehabilitering av bad. Dermed kan du være sikker på at vi har den beste kompetansen. Våre rørleggere hjelper deg med alt fra gratis befaring til montering av din nye varmtvannsbeholder.

Ta kontakt med oss i dag dersom du trenger en rørlegger i Oslo. Vi står klare til å hjelpe deg!