Nytt baderom

Nordmenn er svært opptatt av sine baderom. Et baderom skal være et sted for avslapping og velvære. For å oppnå dette er det viktig at det er både funksjonelt og komfortabelt, og samtidig innbydende. Vi i Hagen VVS er eksperter på nettopp dette. Enten om du skal bygge nytt baderom eller rehabilitere et eksisterende, så kan vi hjelpe deg.

Bygge nytt baderom?

Plan- og bygningsloven slår fast at alle nye boliger skal ha minst ett baderom med såkalt livsløpsstandard og universell utforming.

Vi bygger ditt drømmebad

Velg farge, fliser, toalett, dusj og badekar etter dine egne ønsker og få drømmebadet du alltid har ønsket deg. Du foretar valgene mens vi hjelper deg å bygge badet ved hjelp av våre førsteklasses håndverkere. Velger du Hagen VVS er det bare fantasien som setter grenser.

Dette må du tenke på når du skal bygge nytt baderom

Det kan være en smart investering å hente inn ekspertise når du skal bygge nytt bad. Her er rørleggernes råd til hva du bør tenke gjennom før du begynner å planlegge badet.

Tenk nøye gjennom hvilke krav du stiller til det nye badet

  • Hvem skal bruke det?
  • Hva skal de brukes til?
  • Hvor mange må det være plass til?

Nybygg eller oppussing av baderom

Baderom er forskjellige og hvert rom krever forskjellige løsninger. Hagen VVS er sertifisert for våtromsnormen og har lang erfaring med både nybygg og rehabilitering av baderom. Vi er lokalisert i Oslo, derfor er vårt fokusområde baderom i Oslo samt baderom i Akershus.

Velg godkjente fagpersoner til å utføre jobben

  • Rørleggerne det linkes til på denne siden er medlemmer av Rørentreprenørene Norge (tidl. Norske Rørleggerbedrifters Landsforening – VVS) Dette er fagpersoner som følger et bransjetilpasset kvalitetssikringssystem og er faglig oppdatert. Dersom du benytter en av medlemsbedriftene i Rørentreprenørene Norge får du også tilgang til Håndverkerklagenemnda om noe skulle gå galt.

Involver rørleggeren i planløsningen

  • Det kan være lurt å snakke med rørlegger før du går i gang med planleggingen. Ofte finnes det løsninger og krav som må tas hensyn til, andre ganger kan rørlegger vise nye muligheter du kanskje ikke kjente til.

Nye boliger skal ha ett bad med universell utforming

  • Plan- og bygningsloven slår fast at alle nye boliger skal ha minst ett baderom med såkalt livsløpsstandard og universell utforming. Det skal være mulig å manøvrere en rullestol inn og ut av badet. Bygger du nytt baderom i en eksisterende bolig er du fritatt fra kravet.

Tenk gjennom ulike innredningsløsninger

  • Tegn gjerne ut ulike planløsninger.
  • Husk god plass til oppbevaring: håndklær, skittentøy og hygieneartikler tar etter hvert mye plass.
  • Skuffer gjør at du får mer oppbevaring i dybden, fremfor skap.
  • Ved innebygget sisterne har du muligheten til å bygge et lite skap oppover i forlengelsen av denne.

Hagen VVS AS - All rights Reserved © 2015