Varmtvannsbereder

Trenger du en ny varmtvannsbereder? Hagen VVS leverer og monterer varmtvannsberedere over hele Oslo og Akershus.

Hagen VVS koordinerer og utfører hele oppussingsarbeidet i samarbeid med dine ønsker, norske regelverk og norske forskrifter. Vi er ekspert på varmtvannsbereder og kan tilby mange varianter, tilpasset dine behov. Vi er også eksperter på oppussing av bad.

Lavere strømkostnader

Alle er avhengige av varmtvann. Med en varmtvannsbereder får du en stabil varmtvannstemperatur og en lønnsom belastning på elektrisitetsanlegget. Hvilken variant du velger er derfor avgjørende og vil kunne påvirke strømregningen din i stor grad. Rundt ⅕ av strømregningen går til oppvarming av vann. I en varmtvannsbeholder uten tilstrekkelig isolering vil varmetapet til omgivelsene være stort. Dermed blir det brukt mer strøm til varmtvannet enn nødvendig.

Dersom din bereder er mer enn 20 år gammel, bør du vurdere å bytte denne med en ny variant. De gamle berederne er nemlig ikke utstyrt med isolering.

Velg rett kompetanse

Når du skal utføre rørleggerarbeid i hjemmet ditt er det viktig at du velger en rørlegger med den riktige kompetansen og alle sertifiseringer og godkjenninger på plass. Du bør også velge en allsidig bedrift med bred erfaring innen oppussing av våtrom.

Hagen VVs er en totalleverandør av rørleggertjenester i Oslo og Akershus. Våre rørleggere har lang erfaring med  rehabilitering av bad. Dermed kan du være sikker på at vi har den beste kompetansen. Våre rørleggere hjelper deg med alt fra gratis befaring til montering av din nye varmtvannsbeholder.

Stort utvalg

Det finnes mange ulike løsninger, tilpasset din planløsning og dine behov. Vi har alt fra gulvstående beredere til vegghengt, liggende og benkebereder. I tillegg til elektriske beredere, finnes det også beredere som henter energi fra olje, gass, varmepumper og solcellepaneler.

Den vanligste typen i norske hjem er en såkalt forrådsbereder. Denne både varmer og oppbevarer varmtvann og er derfor ganske stor. Andre varianter er gjennomstrømmingsberedere. Disse varmer opp vannet fortløpende og har derfor ikke oppbevaringstank. Dermed tar de også mindre plass.

Velg en bereder etter hvor mange som skal bruke badet. Boenheter med 1-3 personer kan velge en varmtvannsbereder fra 50 til 120 liter. Er det derimot snakk om en husholdning på 4-6 personer bør man gå for en varmtvannsbereder for 200 til 300 liter. Forventet levetid på en varmtvannsbereder av god kvalitet er 15-20 år.

Montering

En varmtvannsbereder skal monteres i et rom med sluk. Dette er for å hindre lekkasjeskader dersom varmtvannsberederen skulle begynne å lekke. For å unngå lekkasjeskader bør man også holde et jevnlig øye med berederen. Særlig hvis du oppdager at det drypper fra sikkerhetsventilen. Dersom det drypper en gang i blant trenger det ikke være farlig, men det er likevel lurt å følge litt med. Drypper det hele tiden er dette tegn på at noe er galt og bør fikses med en gang.

Berederen skal plasseres slik at den står eller ligger loddrett på underlaget. En vanlig varmtvannsbereder har 1,95 KW varmeelement og kan derfor monteres med stikkontakt. Varmtvannsbeholdere med større element skal kobles til av en elektriker. Temperaturen bør også være på minst 70 grader celsius for å unngå legionellabakterier. For å unngå skolding, bør ikke tappevannet holde en temperatur på over 55 grader.

Totalentreprenør baderom

Vi tar på oss oppdrag som totalentreprenør for baderom og VVS i Oslo. Vi er eksperter på baderom, både når det gjelder nybygg og rehabilitering av eksisterende baderom. Velger du oss som totalentreprenør koordinerer vi alle håndverkere og tjenester som skal til for et godt resultat. 

Som totalentreprenør av VVS i Oslo tar vi oss av både planlegging og gjennomførelse av hele prosjektet. Du slipper å forholde deg til en annen aktør. Vi gir deg også en gratis befaring med et kostnadsoverslag du kan stole på. Ta kontakt med oss i dag dersom du har behov for pålitelig faghjelp innen VVS i Oslo. 

Sjekk oss ut på Google!

Ta kontakt med våre rørleggere, så hjelper vi deg med å finne en løsning som passer dine behov.