Rørlegger Romerike

Trenger du hjelp av en faglig dyktig og punktlig rørlegger? Hagen VVS tilbyr alle tjenester innen VVS og rørleggerarbeid – ta kontakt med oss i dag!

Hagen VVS ble startet opp i 2004, og siden da har vi utført både store og små oppdrag for en rekke forskjellige kunder. Vi holder til på Økern i Oslo, men utfører også oppdrag i Romerike og resten av Akershus. 

Ta kontakt med oss dersom du lurer på om vi kan hjelpe deg. Vi tilbyr gratis befaring, og er svært opptatt av å gi så god service som mulig til våre kunder. 

Våre tjenester – dette kan vi hjelpe deg med

Skal du pusse opp badet ditt, eller er det en av installasjonene på badet som ikke fungerer som det skal? Da bør du sannsynligvis få hjelp av en rørlegger som kan faget. Våre ansatte er sertifiserte rørleggermestere, og sørger for at badet ditt holder forskriftsmessig standard. 

Vi hjelper deg med alt fra mindre serviceoppdrag til totalrenovering av badet ditt. Her er noen av våre tjenester: 

  • Åpne opp tette rør og avløp
  • Installasjon av varmepumper 
  • Rehabilitering av bad
  • Installasjon av varmtvannsbereder
  • Oppussing/modernisering av bad
  • Installasjon av vannbåren varme
  • Vannrensing

Eksperter på oppussing av bad 

Vårt spesialfelt er oppussing av bad. Dette kan for eksempel handle om å totalrenovere hele badet eller bare deler av det. Noen ganger er det bare små grep som skal til for å gjøre badet mer moderne og funksjonelt. 

Vi kan for eksempel montere en ny dusjløsning, skifte ut fliser eller skape mer plass til oppbevaring. Hvis du drømmer om å pusse opp badet ditt, så ta en titt på Pinterest eller andre sider for å få litt inspirasjon. 

Det kan være lurt å tenke på hva slags stil du vil ha på badet og om du vil at badet skal ha noen flere funksjoner enn det det har nå. Vil du at badet ditt skal være moderne og minimalistisk, eller vil du skape et mer rustikt uttrykk? Mulighetene er mange, selv på små baderom. 

Hvor lang levetid har et toalett eller en servant?

Hvor lang levetid badets ulike bestanddeler har, kommer an på når badet ble bygget. På 80- og 90-tallet ble det bygget mange bad som ikke tåler vann like godt som dagens moderne bad. 

Sintef Byggforsk har laget en oversikt over levetider for sanitærinstallasjoner i boliger. De skriver at vanlig levetid for et vanlig vannklosett er 50 år. Vegghengte toaletter har mye kortere levetid, bare 15 år. Servanter og badekar har en levetid på rundt 50 år. 

Vi vil imidlertid anbefale å pusse opp badet en god stund før dette, så ikke skadene blir veldig dyre å reparere. 

Trenger du en rørlegger i Romerike?

Hagen VVS består av erfarne rørleggere som legger vekt på fagkunnskap, kvalitet og trygghet. Vi er svært opptatt av å levere kvalitet, og møter alltid opp til avtalt tid. 

Hvis du vil ha en gratis befaring eller trenger mer informasjon om en av våre tjenester, så ta kontakt i dag. Vi hjelper deg med alt innen rørleggerarbeid og VVS!