Rørlegger Nittedal

Har du behov for en seriøs og erfaren rørlegger i Nittedal? Hagen VVS består av sertifiserte rørleggermestere som du kan stole på. 

Hagen VVS holder til på Økern i Oslo, men vi tar også oppdrag i Nittedal og resten av Romerike. Vi er svært opptatt av kvalitet og punktlighet, og møter alltid opp til avtalt tid. Her er noen av tjenestene vi tilbyr: 

  • Oppussing av bad
  • Installasjon av varmepumpe
  • Åpne tette rør og avløp 
  • Levering og montering av varmtvannsbereder
  • Installasjon av vannbåren gulvvarme
  • Vannrensing
  • Alle typer serviceoppdrag

Høy fagkunnskap gir deg trygghet

Hagen VVS ble startet opp i 2004, og siden den gang har vi fått svært gode tilbakemeldinger fra våre kunder. Våre ansatte er sertifiserte rørleggermestere og utfører alle oppdrag ut i fra gjeldende byggtekniske forskrifter. 

For oss er det viktig å tilby kvalitet i alle ledd slik at du som kunde føler deg trygg på jobben vi gjør. Våre rørleggere har høy kompetanse i sitt fag og koordinerer hele oppdraget ut i fra kundens ønsker og gjeldende forskrifter. 

Vi utfører alle typer rørleggertjenester på en grundig og effektiv måte. Ta kontakt med oss dersom du trenger hjelp med alt fra noen tette rør til rehabilitering av baderom. For oss er ingen oppdrag for små eller store!

Oppussing og rehabilitering av bad

Planlegger du å kjøpe et oppussingsobjekt som trenger et helt nytt bad, eller har du behov for mindre oppgraderinger på ditt nåværende bad? Uansett hvor stort eller lite oppdraget er, kan vi hjelpe deg. 

Noen ganger er det bare små grep som skal til for å skape et mer moderne og funksjonelt baderom. Dette kan vi hjelpe deg med når du bestiller en gratis befaring fra oss. Vi er spesialister på oppussing av bad, og hjelper deg med å se mulighetene ved ditt bad. 

Hvilken stil og farger bør du gå for?

Våtrom utsettes for mye vann og slitasje, og derfor er det mange som velger å pusse opp badet før de skal selge boligen sin. Dette kan være lurt, fordi et gammelt og slitt bad kan virke avskrekkende for potensielle kjøpere. 

Hvis du vil pusse opp badet ditt men ikke planlegger å bo så lenge i boligen selv, er det viktig å tenke litt taktisk med tanke på stil og farger. Rom i sterke farger med en karakteristisk stil kan gjøre at potensielle kjøpere ikke helt klarer å se for seg å bo i leiligheten. Derfor er det ofte bedre å gå for nøytrale farger og et delikat uttrykk som appellerer til de fleste. 

Les mer: Oppussing av bad 

Hagen VVS – din rørlegger i Oslo og Akershus

Drømmer du om å pusse opp badet ditt, eller trenger du hjelp til noe annet innen VVS? Vi har lang erfaring og mange gode referanser å vise til. 

Dersom du har noen spørsmål angående våre tjenester eller ønsker en gratis befaring, så ta kontakt med oss i dag. Vi utfører alle oppdrag innen rørleggerarbeid og VVS.