Rørlegger Majorstuen

Trenger du en rørlegger på Majorstuen? Hagen VVS er en rørlegger med god lokalkunnskap i ditt nærområde.

Vårt rørleggerfirma har mange kontakter i bransjen, noe som gjør at vi kan tilby kvalitet i alle ledd.  Vi tror det er et tegn på at vi har utført et godt håndverk til kundens tilfredsstillelse. Ved å bruke Hagen VVS som din rørlegger på Majorstuen, kan du være sikker på at du får utført et arbeid av høy kvalitet til gunstige priser.

Sjekk oss ut på Google!

Rørlegger Majorstuen: Mesterbrev

Hagen VVS er en rørlegger på Majorstuen som fokuserer på fagkunnskap, kvalitet og trygghet, og er stolte av å videreføre gode håndverkstradisjoner. Vi mener en god rørlegger på Majorstuen skal levere kvalitet og stille opp til avtalt tid. På denne måten ønsker vi å være en rørleggermester som lever opp til mesternavnet vårt.

Hagen VVS er videre godkjent for byggebransjens våtromsnorm (BVN). Dette sikrer at løsningene og materialene vi bruker har høy nok standard til å oppnå vannskadesikre våtrom.

Rehabilitering av bygg

Som din lokale rørlegger på Majorstuen tar vi på oss både små og store rehabiliteringsoppdrag. Vi er et godt valg dersom du for eksempel skal rehabilitere et eksisterende bygg som trenger nytt rørleggerarbeid og VVS-løsninger.

Vi rehabiliterer både private boliger og større forretningsbygg. Ta gjerne kontakt med vår rørlegger på Majorstuen dersom du ønsker en gratis befaring. Når du velger oss som din totalentreprenør av ditt baderom, koordinerer vi rørleggere, elektrikere, flisleggere og andre som eventuelt skal jobbe med ditt bad. Det gjør prosessen enkel og trygg for deg som kunde.

Serviceoppdrag

Vår rørlegger på Majorstuen hjelper deg med alt fra serviceoppdrag på ditt baderom til generell rørservice. Spør oss gjerne om referanser fra tidligere serviceoppdrag.

Som din lokale rørlegger på Majorstuen utfører vi utskiftninger av soil og vannrør, reparerer rørbrudd og foretar rørinspeksjon og høytrykkspyling, staking og rensing av tette rør. Vi hjelper deg også med graving av vann- og avløpsledninger.

Hagen VVs er en totalleverandør av rørleggertjenester i Oslo og Akershus. Våre rørleggere har lang erfaring med  rehabilitering av bad. Dermed kan du være sikker på at vi har den beste kompetansen. Våre rørleggere hjelper deg med alt fra gratis befaring til montering av din nye varmtvannsbeholder.

Ta kontakt med oss i dag dersom du trenger en rørlegger på Majorstuen. Vi står klare til å hjelpe deg!