Rørlegger Lillestrøm

Ser du etter en rørlegger i Lillestrøm, Oslo eller Akershus? Med Hagen VVS får du hjelp av dyktige fagfolk som er svært opptatt av kvalitet og punktlighet. 

Hagen VVS er en rørleggerbedrift som tilbyr kvalitet i alle ledd. Vår spesialitet er baderom, men vi kan hjelpe deg med alle typer tjenester innenfor VVS og rørleggerarbeid. 

Ta kontakt med oss i dag dersom du trenger hjelp av en erfaren og profesjonell rørlegger. Vi tar både små og store oppdrag i Oslo, Lillestrøm og resten av Akershus. 

Våre rørleggertjenester 

Det kan være mange grunner til at man trenger hjelp av en rørlegger. Kanskje har du noen tette rør på kjøkkenet, eller kanskje vil du installere gulvvarme på badet? Her er noen av de mest populære tjenestene vi tilbyr: 

Installasjon av varmepumpe

Med en varmepumpe kan du varme opp boligen din på en effektiv og måte som reduserer strømkostnadene. Det er ulovlig å montere varmepumpen selv, og derfor tilbyr vi både salg og installasjon av varmepumpe. Vi leverer varmepumper fra kvalitetsmerker som Thermia og Oso, og hjelper deg med å velge varmepumpen som passer best til dine behov. 

Oppussing av bad

Har du kjøpt et oppussingsobjekt eller trenger baderommet ditt noen oppgraderinger? Badet kan være vanskelig å pusse opp selv, og i de fleste tilfeller vil man trenge hjelp av en fagekspert. 

Det er svært viktig at arbeidet utføres forskriftsmessig korrekt med tanke på fremtidig salg av boligen. Våre rørleggere kan hjelpe deg med alt fra totalrenovering og rehabilitering til mindre oppgraderinger. Noen ganger er det bare små grep som skal til for at badet fremstår mer moderne og funksjonelt. Bestill en gratis befaring av oss, så finner vi ut hva som bør gjøres.

Les også: Nytt baderom

Varmtvannsbereder

Vil du ha hjelp til å montere en ny varmtvannsbereder, eller har du en gammel som bør byttes ut? Hvis varmtvannsberederen din er over 20 år gammel, kan det hende at den ikke er utstyrt med isolasjon. 

Dette fører til et stort varmetap, noe som gjør strømregningene dyrere. Vi har lang erfaring med installasjon av varmtvannsberedere, og kan hjelpe deg med å installere en ny bereder som reduserer strømkostnadene. 

Installasjon av gulvvarme

Et varmt badegulv gjør høst- og vintersesongen mye mer behagelig. Hagen VVS kan installere gulvvarme både på bad og andre rom. Gulvvarme kan være vannbåren eller installeres ved hjelp av tradisjonelle varmekabler eller folie. 

Hagen VVS – service og kvalitet i alle ledd 

Hagen VVS ble startet opp i 2004, og siden den gang har vi mottatt mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder. Alle våre rørleggere er faglig dyktige, serviceinnstilte og punktlige. Vi stiller alltid opp til avtalt tid og utfører både små og store oppdrag til en konkurransedyktig pris. 

Bestill en gratis befaring i dag!

Vi holder til på Økern i Oslo, men utfører oppdrag både i Oslo, Lillestrøm og resten av Akershus. Våre rørleggere er sertifiserte rørleggermestere, og har lang erfaring innen sitt fag. 

Ta kontakt med oss på telefon eller gjennom lenken nedenfor dersom du vil ha en gratis befaring. Vi hjelper deg gjerne!