VVS Oslo

Hagen VVS utfører dine behov for VVS i Oslo. Vårt fokus ligger på punktlighet og kvalitet.

Hagen VVS er en rørlegger som tenker på fagkunnskap, kvalitet og trygghet. Vi er en godkjent bedrift for byggebransjens våtromsnorm (BVN), som er et verktøy for å utføre arbeid i våtrom. BVN sikrer at løsningene og materialene som brukes har høy nok standard til å oppnå vannskadesikre våtrom.

Totalentreprenør baderom

Vi tar på oss oppdrag som totalentreprenør for baderom og VVS i Oslo. Vi er eksperter på baderom, både når det gjelder nybygg og rehabilitering av eksisterende baderom. Velger du oss som totalentreprenør koordinerer vi alle håndverkere og tjenester som skal til for et godt resultat.

Som totalentreprenør av VVS i Oslo tar vi oss av både planlegging og gjennomførelse av hele prosjektet. Du slipper å forholde deg til en annen aktør. V gir deg også en gratis befaring med et kostnadsoverslag du kan stole på. Ta kontakt med oss i dag dersom du har behov for pålitelig faghjelp innen VVS i Oslo. Vi gjør alt fra oppussing av nytt baderom til rehabilitering av bad.

Varmepumper

Som din lokale rørlegger for VVS i Oslo, har vi også lang erfaring med å installere varmepumper. En varmepumpe er en meget god og energieffektiv måte å varme opp boligen på. Det finnes mange ulike varmepumper for ulike boliger, og du kan velge mellom luft til luft, luft til vann eller væske til vann.

En varmepumpe fungerer ved at en væske tar opp varme fra jord, luft eller vann og overfører denne varmen til huset ved hjelp av en varmeveksler og en kompressor – lignende et omvendt kjøleskap. Oppvarming med varmepumpe sparer strøm fordi den henter varme som tilsvarer mer energi enn det koster å drive varmepumpen. Kostnaden ved å installere og drive varmepumper vil derfor tjenes inn over tid, sammenlignet med oppvarming gjennom elektriske varmeovner. Ta kontakt med Hagen VVS i Oslo dersom du trenger en varmepumpe til ditt hjem.

Vannbåren gulvvarme

Andre tjenester innen VVS i Oslo vi utfører er vannbåren gulvvarme. Dette er et must i moderne baderom. Det er ingenting som er så behagelig en kald vinterdag enn å kjenne varmen strømme fra gulvet. Gulvvarme er støyfritt, samler ikke støv og er brannsikkert. Det tørker heller ikke ut luften og gir en jevn og behagelig varme.

Hagen VVS i Oslo installerer gulvvarme i nye og gamle bygg. Gulvvarme er som regel mest vanlig i våtrom, men kan med fordel installeres i alle rom. Vi hjelper deg også med å installere din nye varmtvannsbereder.

Vannrensing

Til tross for at vi generelt har godt vann i Norge, hender det i blant at vannet ikke gjennomgår en tilfredsstillende renseprosess. Dersom man ønsker å være helt sikker på at drikkevannet er fritt for bakterier og smuss kan det være en god investering å installere egen vannrensing.

Vi i Hagen VVS i Oslo har lang erfaring med installasjon vannrensing i private boliger. Vi benytter kun kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter.

Trenger du hjelp til VVS i Oslo? Hagen VVS tar på oss alle typer oppdrag i hele Oslo og Akershus.

Sjekk oss ut på Google!