Varmepumper

En varmepumpe er en meget god og energieffektiv måte å varme opp boligen på. det finnes flere typer pumper som passer til forskjellige boliger. Dette er luft til luft, luft til vann, væske til vann.

En varmepumpe fungerer ved at en væske tar opp varme fra jord, luft eller vann og overfører denne varmen til huset ved hjelp av en varmeveksler og en kompressor, lignende et omvendt kjøleskap.

En varmepumpe sparer strøm fordi den henter varme som tilsvarer mer energi enn det koster å drive den. Derfor vil kostnaden ved å installere og drive anlegget tjenes inn etter en tid sammenlignet med oppvarming med elektrisitet i varmeovner. Tiden det tar å spare inn kostnadene ved installasjon av varmepumper varierer med type pumpe, klima og huset.

Vi har mye erfaring med å installere varmepumper i Oslo og Akershus. Vi benytter kun kvalitetskomponenter fra anerkjente produsenter. Vi hjelper deg med å velge riktig pumpe som passer din bolig.

Vi leverer hovedsaklig varmepumper fra Thermia og OSO, kjent for sin driftsikkerhet.

Sjekk oss ut på Google!

Hagen VVS er en rørlegger med lokalkunnskap i Oslo, og vi sikrer deg høy kvalitet på utstyr og arbeid, kostnadsstyring og serviceinnstilte ansatte. Kontakt oss gjerne for å snakke med en lokal rørlegger i Oslo.