Rørlegger Majorstuen / Majorstua

Trenger du en rørlegger på Majorstua? Hagen VVS er en rørlegger med god lokalkunnskap i ditt nærområde.

Vårt rørleggerfirma har mange kontakter i bransjen, noe som gjør at vi kan tilby kvalitet i alle ledd. Siden vår oppstart i 2004, har vi hatt en jevn økning av etterspørsel. Vi tror det er et tegn på at vi har utført et godt håndverk til kundens tilfredsstillelse. Ved å bruke Hagen VVS som din rørlegger på Majorstua, kan du være sikker på at du får utført et arbeid av høy kvalitet til gunstige priser.

Majorstuhuset

Majorstuen eller Majorstua er et strøk i bydel Frogner i Oslo indre by. Etter bydelsreformen 1. januar 2004 ble den administrative enheten Majorstuen Uranienborg slått sammen med bydel Frogner. Bydelen er oppkalt etter et hus med et kjent bevertningssted som lå på østsiden av Sørkedalsveien ved det som i dag er T-banestasjonen Majorstuen.

Sjekk oss ut på Google!

Mesterbrev

Hagen VVS er en rørlegger på Majorstua som fokuserer på fagkunnskap, kvalitet og trygghet, og er stolte av å videreføre gode håndverkstradisjoner. Vi mener en god rørlegger på Majorstua skal levere kvalitet og stille opp til avtalt tid. På denne måten ønsker vi å være en rørleggermester som lever opp til mesternavnet vårt.

Hagen VVS er videre godkjent for byggebransjens våtromsnorm (BVN). Dette sikrer at løsningene og materialene vi bruker har høy nok standard til å oppnå vannskadesikre våtrom.

Rehabilitering av bygg

Som din lokale rørlegger på Majorstua tar vi på oss både små og store rehabiliteringsoppdrag. Vi er et godt valg dersom du for eksempel skal rehabilitere et eksisterende bygg som trenger nytt rørleggerarbeid og VVS-løsninger.

Vi rehabiliterer både private boliger og større forretningsbygg. Ta gjerne kontakt med vår rørlegger på Majorstua dersom du ønsker en gratis befaring. Når du velger oss som din totalentreprenør av ditt baderom, koordinerer vi rørleggere, elektrikere, flisleggere og andre som eventuelt skal jobbe med ditt bad. Det gjør prosessen enkel og trygg for deg som kunde.

Serviceoppdrag

Hagen VVS tar også på oss serviceoppdrag av alle typer VVS-jobber og rørleggerarbeid. Vår rørlegger på Majorstua hjelper deg med alt fra serviceoppdrag på ditt baderom til generell rørservice. Spør oss gjerne om referanser fra tidligere serviceoppdrag.

Som din lokale rørlegger på Majorstua utfører vi utskiftninger av soil og vannrør, reparerer rørbrudd og foretar rørinspeksjon og høytrykkspyling, staking og rensing av tette rør. Vi hjelper deg også med graving av vann- og avløpsledninger.

Installasjoner

Videre hjelper vi deg med installasjon av vannbåren gulvvarme, varmepumper samt varme- og kjøleanlegg. I dag er vannbåren varme en selvsagt del av moderne hjem. Gulvvarme tørker ikke ut luften og gir en jevn og behagelig varme i rommet. Hagen VVS er en rørlegger på Majorstua som installerer gulvvarme i nye, så vel som gamle bygg.

Også varmepumper er en god og energieffektiv måte å varme opp boligen på. Våre rørleggere på Majorstua kan installere en rekke ulike varmepumper, tilpasset ditt behov. En varmepumpe er i tillegg et økonomisk smart valg. Varmepumpen sparer strøm fordi den henter varme som utgjør mer energi enn det koster å drive vannpumpen. Derfor vil kostnaden knyttet til installasjon av varmepumpe fot bli lønnsom sammenlignet med oppvarming med elektrisitet i varmeovner.

Vi i Hagen VVS har lang erfaring innen installasjon av vannrensning i private hjem. Vi benytter kun kvalitetsprodukter fra kjente produsenter.

Ta kontakt med oss i dag dersom du trenger en rørlegger på Majorstua. Vi står klare til å hjelpe deg!