Hagen VVS AS

Kjetil Hagen

Daglig leder
Mob: 994 32 326
E-mail: hagenvvs@online.no

Thomas Sonerud Larsen

Prosjektleder
Mob: 417 63 486
E-mail: thomas@hagenvvs.no

Oppussing av bad

Trenger du hjelp til oppussing av bad i Oslo? Vi i Hagen VVS er eksperter på VVS og rørleggerarbeid.

Hagen VVS ble etablert 1. juni 2004, og er en totalentreprenør av bad. Frem til i dag har firmaet hatt en jevn økning av arbeidsmengde og ansatte. Vi tolker det som et tegn på at vi har utført et godt håndtverk til kundens tilfredsstillelse. Vårt mål er at oppussing av bad skal bli et trygt prosjekt for deg, både når det gjelder kostnadsstyring, kvalitet på utstyr og utført arbeid.

Still krav til badet

Før du går i gang med rehabilitering av bad er det lurt å tenke gjennom hvilke krav du stiller til ditt nye baderom. Disse punktene vil avgjøre hvilke løsninger du bør gå for. Her kan det være en god investering å få inn eksperthjelp allerede fra starten.

Rørleggeren anbefaler deg videre å tenke igjennom følgende: Hvem skal bruke badet? Hva skal badet brukes til? Hvor mange skal det være plass til på badet? Det kan være lurt å tegne opp flere planløsninger og ta hensyn til oppbevaring når du først skal gå i gang med en total oppussing av bad. Håndklær, skittentøy og hygieneartikler tar fort plass på badet. Skuffer gir deg for eksempel mer oppbevaringsplass i dybden, fremfor skap. Også valg av belysning bør være med i planleggingen.

Fargevalg og design

Det finnes mange muligheter når det kommer til det rent estetiske ved oppussing av bad. Det er fort gjort å la seg rive med av trender for valg av farge og materialer, men det kan være lurt å la baderommet være mer nedtonet slik at det holder seg relevant i flere tiår.

Gå for mer nøytrale farger på fliser og møbler og bruk heller eksperimentering med farger på en kontrastvegg, ett produkt eller deler av en vegg. Denne fargen kan du ta opp igjen i fargen på håndklær, såpedispensere, planter og annet dekor. Gjennom våtromsmaling har du også mulighet til å forandre utseende på badet oftere, uten å sette i gang en full oppussing av bad.

Nybygg eller oppussing av bad?

Hvert baderom er forskjellig og hvert rom krever ulike løsninger. Hagen VVS er sertifisert for våtromsnormen og har lang erfaring med både oppussing nytt baderom og rehabilitering av eldre bad. Våre rørleggere hjelper deg med oppussing av bad, slik at du skal få drømmebadet du alltid har drømt om.

I dag slår Plan- og bygningsloven fast at alle nye boliger skal ha minst ett baderom med såkalt livsløpsstandard og universell utforming. Det skal for eksempel være mulig å manøvrere en rullestol inn og ut av badet. Bygger du derimot nytt baderom i en eksisterende bolig er du fritatt fra kravet.

Godkjente fagpersoner

Når du skal i gang med oppussing av bad er det lurt å finne riktig og kvalifisert faghjelp. Alle rørleggerne det linkes til på denne siden er medlemmer av Rørentreprenørene Norge. Dette er fagpersoner som følger et bransjetilpasset kvalitetssikringssystem. Derfor kan du være sikker på at våre rørleggere hele tiden er oppdatert på oppussig av bad.

Benytter du deg av en av medlemsbedriftene i Rørentreprenørene Norge får du dessuten tilgang til Håndverkerklagenemnda om noe skulle gå galt. Ta kontakt med en rørlegger allerede i planleggingsfasen. Ofte finnes det løsninger og krav som må tas hensyn til ved oppussing av bad, andre ganger kan rørleggeren vise deg smarte løsninger du ikke visste om.

Planlegger du oppussing av bad? Ta kontakt med Hagen VVS, så kan vi hjelpe deg med å finne de beste løsningene og produktene på markedet. Sjekk oss ut på Google!

Nordmenn er verdensmestere i oppussing, og spesielt i oppussing av bad. Med så stor interesse for oppussing av bad er konkurransen stor, og det skal mye til for å utmerke seg. Vi i Hagen VVS ønsker å være blant de beste rørleggere som jobber med oppussing av bad og våtrom i Oslo og Akershus.

Totalentreprenør på oppussing av baderom

Ved å velge oss som totalentreprenør av baderom koordinerer vi rørleggere, elektrikere, flisleggere og alle andre som arbeider med baderommet. Dette gjør det enklere for deg som kunde om noen problemer skulle oppstå.

Byggebrasjens våtromsnorm

Hagen VVS er godkjent bedrift for byggebransjens våtromsnorm. BVN er et verktøy for å utføre arbeid i våtrom. BVN sikrer at løsningene og materialene som brukes har en høy nok standard til at man oppnår vannskadesikre våtrom.

Mesterbrev
Å velge en rørlegger som er rørleggermester betyr ekstra sikkerhet for deg som kunde. Hagen VVS er en rørlegger som tenker på fagkunnskap, kvalitet og trygghet. Vi er stolte av å videreføre gode håndverkstradisjoner. Vi tenker langsiktig og ikke kun på kortsiktig profitt. En god rørlegger skal levere kvalitet og møte opp til avtalt tid. Derfor prioriterer vi punktlighet samt kvalitet for å bli din foretrukne rørlegger. Vi ønsker å være en rørleggermester som lever opp til mesternavnet!

Rørlegger Oslo – rørlegger Akershus
Ønsker du rørlegger i Oslo eller rørlegger i Akershus? Vårt nedslagsfelt er normalt i Oslo og Akershus. Ta kontakt med oss i dag for rørlegger i Oslo eller rørlegger i Akershus. Vi har mange referanser å vise til i Oslo og Akershus.

Hagen VVS AS - All rights Reserved © 2015