Baderom Oslo

Trenger du hjelp til en oppgradering av ditt baderom i Oslo? Hagen VVS er din lokale rørlegger i Oslo og Akershus.

Badet er et av husets viktigste rom. Derfor stilles det også strenge krav til standarden på baderom i Oslo. Våre rørleggere er alle sertifisert og medlemmer av Rørentreprenørene Norge. Du kan derfor være sikker på at våre medarbeidere har tilstrekkelig kompetanse til å levere tjenester av høy kvalitet.

Baderomsmøbler

Når det gjelder badets møbler, bør materialvalg velges med omhu ettersom de er utsatt for mye fuktighet. Det er store kvalitetsforskjeller på skinner og hengsler. Vi i Hagen VVS kan hjelpe deg med å plukke ut de beste produktene til ditt bad. Med lang erfaring til grunn, finner vi en løsning som tilfredsstiller både behovet for funksjon og design.

Skal du pusse opp badet? Som en grunnregel bør man velge planløsning på badet før man plukker ut bestemte møbler. På denne måten kan man sørge for maksimal utnyttelse av plassen. Velg skuffer og skap som gir deg mest mulig oppbevaring, uten å være ruvende i rommet. Det er også lurt å ta hensyn til hvor mange som bruke badet på daglig basis.

Dusj og badekar

I dag får du tak i dusj- og badekarløsninger, tilpasset alle behov og prisklasser. Du kan for eksempel velge et dusjkabinett med bunn, slik at vannet ikke er i direkte kontakt med resten av rommet. Det finnes også dusjvegger hvor dusjgulvet er rett på flisgulvet. Begge er trygge løsninger for ditt baderom i Oslo, så lenge grunnarbeidet er nøye og riktig utført.

Videre kan man velge en dusj med ulike steamfunksjoner, belysning, radio, sitteplasser og massasjefunksjoner. Disse egenskapene får du også på moderne badekar. Kontakt Hagen VVS, så hjelper vi deg med å finne en løsning som passer perfekt til ditt bad.

Toalett og vask

Det blir stadig mer vanlig med vegghengte toaletter. I de fleste nybygg og rehabiliteringer er dette blitt standarden for nye bad. Samtidig er det fortsatt mulig å bytte ut et eksisterende gulvstående toalett med en ny variant. De siste årene har vi også sett et større inntog av toaletter med ulike spyle- og tørkefunksjoner, tilsvarende de som har blitt brukt i Japan i alle år.

Valg av kran- og blandebatterier kan også skreddersys familiens behov. En god regel for valg av blandebatteri er å ta utgangspunkt i hvor mange som skal bruke badet. For en barnefamilie vil skoldesperre og temperaturbegrensning være viktige egenskaper å ta hensyn til. Valg av servant bør også avspeiles i husholdningens behov. Velg mellom en servant montert på plate eller en vegghengt servant.

Vannbåren gulvvarme

De fleste ønsker i dag å installere gulvbåren varme på badene sine. Gulvvarme er støyfritt, samler ikke støv og er brannsikkert. Det tørker heller ikke ut luften og gir en jevn og behagelig varme i rommet. Perfekt på kalde vinterdager.

Hagen VVS installerer gulvvarme i alle våtrom og baderom i Oslo, både i nye og gamle bygg. Vi kan også hjelpe deg med å installere en ny varmtvannsbereder, og har et stort utvalg å vise til. Ta kontakt med oss for en gratis befaring av av ditt baderom i Oslo. Vi finner en løsning på gulvvarme som passer deg og dine behov.

Skal du pusse opp ditt baderom i Oslo? Hagen VVS hjelper deg med eksperthjelp og gode løsninger.